promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A türelem elfogyott" – üzentek a Diósgyőr szurkolók a klubvezetésnek
Borítókép:  facebook.com/DVTK1910/
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Diósgyőr labdarúgócsapata hat forduló után egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel utolsó helyen áll az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjában. A DVTK szurkolók megelégelték a helyzetet és kemény üzenetet küldtek a klubvezetésnek. 

A Diósgyőr labdarúgócsapata borzalmasan szerepel a 2020/2021-es szezonban. A DVTK eddig, az OTP Bank ligában a hat bajnoki mérkőzése alatt összesen négy pontot gyűjtött. Az első fordulóban, augusztus 16-án legyőzte hazai pályán a Mezőkövesdet 2-1-re, azóta azonban nem nyert mérkőzést. Még rosszabb a helyzet, ha az előző idény végén mutatot teljesítményt is beemeljük a képbe:

a Diósgyőr 2020 május 30-a óta 13 bajnoki mérkőzést (hetet az előző, hatot a mostani szezonban - a szerk.) játszott, ebből összesen egyet nyert meg.

A miskolci csapat legutóbb az újonc Budafok otthonában kapott ki 2-1-re. A lefújás utána a diósgyőri szurkolók maguk elé szólították a játékosokat, és keresetlen szavakkal kérték számon a rossz sorozatot.

A pocsék szereplést követően az Ultras Diósgyőr, a diósgyőri szervezett csoportok hivatalos oldala a következő, kemény hangvételű üzenetet tette közzé:

„A türelem elfogyott! Mind felelősök vagytok! A klubháztól az öltözőig!! Elég volt belőletek! Nem a Ti városotok, nem a Ti csapatotok, és nektek csak pénz a 90 perc. Takarodjatok!! A meccs végi mutogatást sem felejtjük, és reméljük amikor nem lesz kerítés, háló és 15 méter köztünk is ilyen bátor srácok lesztek!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás