promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A DVTK korábbi edzőjét bolti lopáson kapták Amerikában
Borítókép:  youtube.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A DVTK korábbi edzőjét, Tornyi Barnabást a tavalyi év végén bolti lopáson kapták, emiatt pedig rabosították.

A magyar közegből (a szakember Magyarországon egyebek között dolgozott a DVTK-nál, a Vasasnál és a Dunaferrnél is) induló Tornyi Barnabás 2010-ben úgy döntött, hogy világot lát, s ekkora kezdett el dolgozni a katari Al-Szadd együttesénél, jelenleg pedig pedig Floridában él feleségével és fiával, ahol Barnabas Youth Academy néven labdarúgó akadémiát működtet.

De Tornyi most nem szakmai tudása miatt került a hírekbe. A Bors szúrta ki ugyanis, hogy Orange County megyei rendőrség honlapján megjelentette Tornyi Barnabás arcképét. Ennek oka, hogy a 66 éves trénert 2019. november 16-án bolti lopáson érték, emiatt rabosították.

Mint a bulvárlap írja,

a 66 éves fehér férfinak korábban nem volt dolga a hatóságokkal, és kevesebb mint 250 dollár összegben (80 ezer Ft) vett magához valamit, amire úgy érezte, nagy szüksége van; az óvadék összegét 500 dollárban (160 ezer Ft) állapították meg.

A rangado.hu-nak írásban válaszolt Tornyi Barnabás – a levelet változtatás nélkül közöljük:

„Majd féléves történet, nincs takargatnivalóm. Az önfizetős zónában nem a szkennerhez léptem, hanem »túltoltam« a kocsit, hogy szót váltsak a teniszpartneremmel. Álltunk, beszélgettünk (volna), de azonnal odalépett egy biztonsági őr és közölte, hogy neki rendőrt kell hívni a protokoll szerint, mert nem fizettem. Először mosolyogtunk, majd nem. Rendőrségi intézkedés lett belőle, amerikai módra, keményen, jegyzőkönyvvel, majd meghallgattak. Kértem a videó megnézését. A procedúra ekkor véget ért, »nem bűnös« lezárással.
Már régen le kellett volna venni a honlapjukról, mert a rendőrségi intézkedés véget ért, nem találtak vétket. Anno, ezt »megénekeltem«, de mint a szokásos túlkapásos történetet. Az ördög nem alszik, az adminisztrációs malmok lassan őrölnek, én meg nyugodtan alszom. A szekér egyet sem döccent. Dolgozok a Florida Youth Soccer Association-ban, mint két korosztály szövetségi vezető edzője, és csinálom a saját akadémiámon a munkámat.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás