Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Egy igazi bohóc” – nagyon keményen kiosztották Neymart

„Egy igazi bohóc” – nagyon keményen kiosztották Neymart

Sport & Szabadidő

„Egy igazi bohóc” – nagyon keményen kiosztották Neymart

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 12:35

A perui védelem egyik sztárja, Carlos Zambrano nem finomkodott, amikor Neymart kellet jellemezni.

Nálunk idehaza zakatolt a Nemzetek Ligája, míg Dél-Amerikában a VB-selejtezők, ahol voltak azért izgalmas és gólgazdag mérkőzések. Ilyen lett a Brazília – Peru is, ami 4-2-vel zárult. A PSG sztárjátékosa, Neymar mesterhármast tudott elérni, persze azt is hozzá kell tenni, hogy ebből kettő büntető volt.

A peruiak a 3-2-es eredmény után kezdték elveszíteni a fejüket, és két piros lapot is bezsebeltek – Zambrano könyöklésért, Caceda sportszerűtlenségért, de utóbbi már pályán kívül kapta.

Rég szóltak be úgy Neymarnak, mint Carlos Zambrano, a Boca Juniors perui védője, aki szerint a támadó sokszor rájátszott a dolgokra, így igazságtalan ítéletek születtek velük szemben.

„Neymar valóban egy kiváló játékos, ott van a világ legjobbjai között, de számomra csak egy igazi bohóc. Direkt teszi, amit tesz. Mindig keresi a kontaktokat a tizenhatoson belül, aztán négyszer-ötször csak úgy feldobja magát. Általában működik, mert a bíró valamikor hibázni fog. Két büntetőt rúghatott, és szerintem egyik sem volt jogos…”

- nyilatkozta a védő.

Annyiban igaza van a védőnek, hogy hiába van VAR, a videóbíró sem láthat mindent. Az meg a ló túlsó oldala, hogy ha minimális kontaktot is lát, akkor nincs mese, meg kell adni a tizenegyest.

Neymar mindenestre hozta amit kellett, és a végén még akcióból is betalált.

Borítókép: Paolo AGUILAR / POOL / AFP