Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bolgár-magyar: Szoboszlai és Dzsudzsák üzent a válogatottnak

Bolgár-magyar: Szoboszlai és Dzsudzsák üzent a válogatottnak

Sport & Szabadidő

Bolgár-magyar: Szoboszlai és Dzsudzsák üzent a válogatottnak

Sport & Szabadidő

HZS 16:01

A Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki-pótselejtezőre készülő válogatottnak üzent Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik. „Meglesz a győzelem, csapatként nem lehetnek erősebbek nálunk!” – írta a Dzsudzsák.

A magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriában lép pályára azért, hogy tegyen egy lépést az Európa-bajnoki részvétel felé. Kiemelten fontos mérkőzés vár tehát a nemzeti tizenegyre, amelyben nem lép pályára Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs.

Előbbi azért nem csatlakozhatott a kerethez, mert a Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően az RB Salzburg csapatában három játékos koronavírustesztje is pozitív lett, így a teljes csapat karanténba került. Míg Dzsudzsák Balázs nem kapott meghívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

Ugyan nem vehet részt a mérkőzésen egyik játékos sem, azért mindketten üzentek a válogatottnak. A 108-szoros válogatott szélső, aki jelenleg másodosztályú Debrecen csapatában futballozik, a klub honlapján fogalmazta meg gondolatait.

„Eljött a döntő napja! Rettenetesen izgulok, nagyon szorítok és szurkolok a válogatottnak. Meglesz a győzelem, csapatként nem lehetnek erősebbek nálunk! Bízom a fiúkban, és tudom, hogy a végén felugorva, üvöltve Ria Riaa hungáriázhatunk! #csakegyütt”

– írta Dzsudzsák.

Míg Szoboszlai Dominik a Facebook-oldalán írt bejegyzést:

„Nehéz időszak ez most. Sajnos úgy hozta az élet, hogy nem tudom segíteni a csapatot. De távolból nagyon szurkolok azért, hogy novemberben közösen folytassuk a küzdelmet. Hajrá magyarok!”

A magyar válogatott, október 8-án, 20:45-kor lép pályára Bulgária ellen Európa-bajnoki-pótselejtezőn.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP