promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik nem léphet pályára Bulgária ellen
Borítókép:  JACK GUEZ / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután az RB Salzburg bejelentette, hogy a csapat keretében három koronavírusos játékos van, s a teljes csapat karanténba került, biztossá vált, hogy az osztrák együttes játékosa, Szoboszlai Dominik nem csatlakozhat a magyar válogatott keretéhez.

Az RB Salzburg Facebook-oldalán számolt be a hírről, miszerint a Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően három játékos is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Az osztrák klub nem nevezte meg a betegséget elkapó játékosokat, de azt közölte, hogy az érintett labdarúgók nem játszhatnak a Hartberg elleni, vasárnapi meccsen. Továbbá a keret többi tagja is karanténba került.

A Salzburg egyúttal jelezte, törölték a válogatott játékosaik meghívóját, azok nem utazhatnak sehova. A Magyar Labdarúgó Szövetség megerősítve a feltételezést jelezte,

Szoboszlai Dominik nem csatlakozhat a férfi A-válogatott keretéhez.

A történtek miatt a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi nem számíthat az év legfontosabb mérkőzésén, a Bulgária elleni Eb-pótelejtezőn a csapat legértékesebb játékosára. 

A magyar válogatott a Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtező után három, illetve hat nappal Szerbia és Oroszország fővárosában lép pályára a Nemzetek Ligája B divíziójának harmadik és negyedik fordulójában. A keret vasárnap kezdi meg felkészülését a találkozókra.



 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás