Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyot hajrázott a Manchester United az átigazolási időszak végén

Nagyot hajrázott a Manchester United az átigazolási időszak végén

Sport & Szabadidő

Nagyot hajrázott a Manchester United az átigazolási időszak végén

Sport & Szabadidő

HZS 12:58

Több játékost, köztük Edinson Cavanit és Alex Tellest is szerződtette a Manchester United az átigazolási időszak utolsó, október 5-i napján.

Még el sem kezdődött a koronavírus-járvány miatt október 5-ig kitolt átigazolási időszak, de azt lehetett tudni, hogy a Manchester United elsőszámú célpontja a Borussia Dortmund támadója, Jadon Sancho. Hiába tűnt úgy többször, hogy az angol támadó Manchesterbe igazolhat, végül nem jött össze az üzlet. Sikerült ellenben megszereznie az angol klubnak az Ajax játékosát, Donny van de Beeket. A holland középpályáson kívül azonban jó ideig nem érkezett komolyabb erősítés.

Aztán október 5-én, az átigazolási időszak utolsó napján (egyúttal a Tottenham elleni 6-1-es vereség után) négy játékost érkezését is bejelentett a klub. Az uruguay-i támadó, Edinson Cavani ingyen érkezett a PSG csapatától, és egyéves szerződése további évvel meghosszabbítható. 

„Cavani tapasztalata és tudása ösztönözni fogja Mason Greenwoodot a fejlődésben, ahogy segíthet Marcus Rashfordnak és Anthony Martialnak is, egyúttal több, támadásbeli variációval szolgál majd Solskjaer számára" – jelezte James Cooper futballszakértő, a SkySportsnak.

Szintén csatlakozott a csapathoz:

  • a Porto balhátvédje, Alex Telles 15,4 millió font ellenében;
  • jött a 18 éves szélső, Facundo Pellistri a Penaroltól.

lletve érkezett még Amad Diallo az Atalantától 37,2 millió fontért, de a labdarúgó majd csak januárban csatlakozik a Manchester Unitedhez.

 

 

 

Borítókép: ALEX LIVESEY / AFP