promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jürgen Klopp őszintén beszélt a Pool 7-2-es veresége után
Borítókép:  PETER POWELL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután a Liverpool 7-2-re kapott ki az Aston Villa otthonában, a Pool vezetőedzője, Jürgen Klopp arról beszélt, hogy minden hibát, amit egy futballmeccsen el lehet követni, azt a csapat elkövette.

A Premier League 4. fordulójában két olyan mérkőzést is játszottak, amire szinte minden futballrajongó felkapta a fejét. Időrendi sorrendben előbb a Manchester United szolgáltatott meglepetést azzal, hogy hazai pályán 6-1-re kikapott a Tottenhamtől, majd jött az Aston Villa-Liverpool mérkőzés, s 7-2-es végeredmény. (Mindkét mérkőzés összefoglalóját ide kattintva megtekintheted.)

A Liverpool találkozója után a Premier League aktuális bajnokának vezetőedzője nem keresett kifogást, reálisan értékelte a látottakat. Jürgen Klopp szerint ugyanis nem a csapat kapusa, Adriánnal volt a probléma.

„Tavaly tizenegy bajnoki meccset játszottunk vele, és mindegyiket megnyertük”

– védte meg Adriánt a német szakember, aki hozzátette, a probléma sokkal inkább az volt, ahogy játékosai bekapott gólra reagáltak – olvasható az ESPN-en.

„Minden hibát, amit egy focimeccsen csak el lehet követni, azt mi elkövettük. De minden elismerés az Aston Villának, ők voltak azok, akik rákényszerítettek minket arra, hogy hibázzunk. A kihagyott helyzetek és a pocsék védekezés az okai a vereségnek. Ellenfelünk a megszerzett labdákkal azonnal ellentámadásokat vezettek. Jöttek, nekünk pedig védekezni kellett. A mai este egyszerűen rossz volt, ezt kell ismernem, de nem tudom ezt megváltoztatni”

– tette hozzá Klopp.

A Nemzetek Ligája, és a válogatott mérkőzések miatti szünetet követően a Poolnak két napja lesz, hogy felkészüljön az Everton elleni mérkőzésére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás