Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem elég Suárez, újabb csatárt szemelt ki magának az Atlético

Nem elég Suárez, újabb csatárt szemelt ki magának az Atlético

Sport & Szabadidő

Nem elég Suárez, újabb csatárt szemelt ki magának az Atlético

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.25. 20:20

Nem áll le az Atlético Madrid. Miután a csapat megszerezte a Barcelonától Luis Suárezt, újabb támadót igazolna a szintén uruguay-i, Edison Cavani személyében.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Barcelona vezetőedzője, Ronaldo Koeman nem számít Luis Suárezre, így a támadónak új csapat után kell néznie a nyári/őszi átigazolási időszakban. Sokáig arról szóltak a hírek, a labdarúgó a Juventus játékosa lesz, de végül az átigazolás adminisztratív okok miatt nem valósult meg, legalábbis ez az indok szerepelt az olasz klub hivatalos állásfoglalásában. De sokáig nem tétlenkedett a Suárez mögött álló menedzsent: jött a bejelentés, a Barcelona futballistája marad a La Ligában és egyéves szerződést kötött az Atlético Madriddal.

A Matracosok azonban nem elégszenek meg Suárez megszerzésével, s újabb támadót szeretnének igazolni. A Goal.com értesülései szerint a célpont a PSG szabadon igazolható játékosa, Edison Cavani. A portál azonban arról ír,

csak akkor válhat reálissá az uruguay-i támadó megszerzése, amennyiben az Atlético értékesíteni tudja Diego Costát. Ugyanis a madridi csapat nem tudja kigazdálkodni mindhárom támadó (Suárez, Costa, Cavani) fizetését.

Az Atlético korábban már szerette volna megszereni Cavani, de akkor nem jött össze az üzlet. Most újra megpróbálja a spanyol klub a szerződtetést, az ajánlatban egy plusz egy éves szerződés szerepel és egy, a Goal szerint elég jó éves fizetés.

Persze, kérdés: sikerül-e megválni Diego Costától?

Borítókép: GETTY/UEFA / AFP