promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás miatt vizsgálat indult a Barcelona-játékos ellen
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olasz hatóságok vizsgálatok indítottak a Barcelona játékosa, Luis Suárez ellen. A rendőrség szerint a támadó csalt az olasz nyelvvizsgáján, mivel már azelőtt tudta a kérdéseket, hogy kezdetét vette volna a vizsga.

Tovább bonyolódank Luis Suárez napjai. Az uruguay-i támadóval korábban közölte a Barcelona új edzője, Ronald Koeman, hogy nem számít rá. A csatár annak rendje és módja szerint el is kezdett csapatot nézni magának.

Az elsőszámú célpont sajtóhírek szerint a Juventus volt. Ugyannakkor akadt egy kis gond, az olasz együttes McKennie és Arthur szerződtetésével kimerítette az EU-n kívülről igazolható játékosok kvótáját, így Suárez csak akkor csatlakozhat a csapathoz, ha olasz útlevelet szerez, ehhez azonban olasz nyelvből kell vizsgáznia.

Vizsga ide vagy oda, az olasz klub jelezte, adminisztratív okokból nem igazolja le Luis Suárezt. A torinói klub azzal indokolta döntését, hogy mire a játékos megkapná útlevelét, lezárulna a nyári átigazolási időszak. Jelenleg azonban nagyon úgy tűnik, nincs minden rendben Suárez olasz nyelvvizsgája körül.

A Sky Sports arról ír, hogy 

az olasz hatóságok vizsgálatok indítottak a labdarúgó ellen, mert a támadó csalt az olasz nyelvvizsgáján, mivel már azelőtt tudta a kérdéseket, hogy kezdetét vette volna a vizsga.

A perugai (ebben a városban vizsgázott Suárez) rendőrség közleményében jelzi, feltételezésük szerint a kérdések és a témakörök előre le voltak egyeztetve. Ráadásul a pontszámokat is tisztázták annak érdekében, hogy a Barca-játékos megkaphassa a B1-es (alapfokú) nyelvvizsgát. A Perugiai Külföldi Egyetem természetesen tagadja a vádakat és állítja, az eljárás megfelelő és átlátható módon zajlott, s ezt kész a hatóságok előtt is tisztázni.

A legfrisebb hírek szerint Suárez az Atlético Madrid csapatánál folytatja pályafutását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás