promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Juventus lemondott Luis Suárezről, ide igazolhat a Barca-támadó
Borítókép:  JOSE JORDAN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus adminisztratív okokból nem igazolja le Luis Suárezt. A Barcelona-támadó azonban nem tétlenkedik, sajtóhírek szerint már meg is egyezett az Atlético Madriddal.

Mivel a Juventus McKennie és Arthur szerződtetésével kimerítette az EU-n kívülről igazolható játékosok kvótáját, így Luis Suárez csak akkor csatlakozhat a csapathoz, ha olasz útlevelet szerez, ehhez azonban olasz nyelvből kell vizsgáznia, írtuk meg korábban a hírt.

Az AS most már arról ír, hogy a Juventus lemondott az uruguay-i támadó szerződtetéséről adminisztratív okokból kifolyólag.

A pontos ok a már fenntebb említett olasz állampolgárság hiánya, ugyanis mire Suárez megkapná útlevelét, lezárulna a nyári átigazolási időszak. Emiatt a Juventus eltekint a támadó megszerzéséről, s helyette a hírek szerint Edin Džeko megszerzésére koncentrál.

Az uruguay-i támadó, Luis Suárez azonban nem tétlenkedik. A Mundo Deportivo információi szerint a labdarúgó már meg egy is egyezett az Atlético Madriddal. A felek kétéves szerződést kötöttek egymással. A lap megjegyzi, hogy a kontraktus létrejötte nem meglepő, hiszen már korábban is szó volt arról, hogy Suárez az Atléticónál folytatja, ráadásul a csapat edzője, Diego Simeone folyamatosan kapcsolatban volt a játékossal.

Suárez egyébként mind szakmai, mind emberi szempontból abszolút beleillik a Matracosok védekezésre, s agresszív labda elleni játékára alapuló játékába.

A 33 éves Suárez érkezése Madridban egyúttal azt is jelenti az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano szerint, hogy az Atlético játékosa, Alvaro Morata a Juventushoz távozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás