promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak számunkra meglepetés, hogy nem tudott gólt rúgni a Real Madrid? – videó
Borítókép:  a Real Madrid védője, Daniel Carvajal. Forrás: AFP/Ander Gillenea.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A címvédő Real Madrid első bajnokiját elhalasztották, a második fordulóban pedig a Real Sociedad vendégeként kellett pályára lépni a La Ligában.

A héten véget ért egy hosszú házasság: 

a Real Madrid megszabadult Gareth Bale-től!

Hogy ne (csak) ezen csámcsogjanak a szakírók a Real Sociedad mérkőzés előtt, a Királyi Gárda vezetőedzője, Zinedine Zidane a kezdőbe jelölte az előző idényben a mostani ellenfélnél kölcsönben futballozó Martin Ödegaard-t. Természetesen a madridiak egyik legjobbja, Karim Benzema is bekerült a csapatba:

a francia csatár 350 La Liga-mérkőzését játszotta, amin 169 gólt és 95 gólpasszt jegyzett.

...és az első játékrészben kettővel meg is toldhatta volna a rúgott góljai számát, ám mindkét esetben rosszul célzott. Ennek ellenére kifejezetten rossz félidőt láthattak a tévé előtt helyet foglaló szurkolók, bár a hazai Real is rúghatott volna két gólt – a második ziccernél elképesztő bravúrt mutatott be Thibaut Courtois.

A második félidőben egyre kisebb ellenállást tudott kifejteni a madridi középpálya, a Sociedad-játékosai – köztük a tíz év után újra a spanyol bajnokságban pályára lépő, David Silva – néha már túlontúl egyszerűen vihették rá a labdát az ellenfél védelmére. Több helyzete is akadt a hazai együttesnek, de ezekkel nem tudott élni, míg a „nagy” Realban ezen az estén nem volt igazán átütő erő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás