promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magánrepülővel és luxusházzal csábítják a Manchester City játékosát
Borítókép:  MI NEWS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester Citytől tíz év után távozó David Silva a Lazio csapatánál köthet ki. Ugyan az olasz együttes nem tud akkora fizetést adni a spanyol játékosnak, mint az angol klub, cserében felajánlott számára privát repülőt és egy luxusházat Rómában.

A Manchester City klubikonja, David Silva tíz év távozik csapatától és új kihívások elé néz. A kétszeres Európa-bajnok és egyszeres világbajnok játékos szinte mindent megnyert az angol csapattal: négyszeres Premier League-győztesnek, kétszeres FA-kupa-győztesnek és ötszörös Ligakupa-győztesnek mondhatja magát. (És még egy Bajnokok Ligája-trófea is összejöhet a futballistának.) Ezen a nyáron azonban új kihívások elé néz David Silva, aki iránt a Lazio élénken érdeklődik.

Az olasz klub a heti 52 ezer fontos fizetése mellé sajtóhírek szerint felajánlott Silvának egy magánrepülőt és egy luxusházat az olasz főváros, Róma szívében. Hogy mennyire van ezekre szüksége a spanyol játékosnak, nem tudni. Azt azonban igen, hogy a Manchester Citynél 220 ezer fontos heti fizetést kapott. A hírek alapján David Silva nem mondott egyértelmű nemet a Lazionak, ugyanakkor szeretné, ha heti fizetése 86 ezer font környékén lenne. Amennyiben az olasz klub nem tudja teljesíteni a játékos igényeit, könnyen elképzelhető, hogy Silva Kínába vagy az Amerikai Egyesült Államokba fog szerződni – írja a Givemesport.

A spanyol játékos esetében nemcsak az a kérdés, hol folytatja, hanem az is, hogy miként pótolja őt a Manchester City. Az angol klub vezetőedzője, Pep Guardiola több játékost is kinézett magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás