promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid elhappolta a Barcelona elől Messi jóbarátját?
Borítókép:  Lautaro Martinez még az Inter edzőmezében. Forrás: AFP/Friedemann Vogel.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy megoldódott a nyári átigazolási szezon egyik leghosszabban húzódó története.

Ahogy korábban írtuk: hiába tett többféle ajánlatot a Barcelona az Internek Lautaro Martínez megszerzése érdekében, a támadó mégsem érkezik Spanyolországba. Pedig Lionel Messi korábban őt kérte a vezetőktől a csapat támadósorának megerősítésére. Ennek fő oka, hogy a katalán együttes a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatása és a játékosok értékesítéséből származó plusz bevételek elmaradása miatt nem tudja előteremteni a szükséges anyagi fedezetet a támadó leigazolásához.

Sőt, a katalán sztárklub inkább a holland válogatott támadót, Memphis Depay-t vinné Barcelonába – természetesen ez a transzfer sem zökkenőmentes.

A football-italia.net most arról ír a Sport Mediasetre hivatkozva, 

hogy a Real Madrid 100 millió eurót ad Lautaro Martinezért, így törve borsot a honi rivális orra alá.

A lap azt írja, hogy a Királyi Gárda 50-60 millió eurót utalna az olasz klub számlájára, és az üzletbe bevonnák az Internek korábban 40 millió euróért eladott Achraf Hakimit. Úgy tűnik, hogy a milánói egylet áldását adta erre az opcióra, és a Real már a játékossal is megegyezett.

A Football-Italia hozzáteszi, hogy az Inter a Martinezért kapott pénzből megpróbálja elhozni a Chelsea-ből N’Golo Kantét, akivel Antonio Conte már dolgozott együtt az angol csapatnál, valamint a francia középpályás az elsőszámú célpont az olasz együttes számára.

A Twittert böngészve egyre több Barcelona-közeli újságíró említi meg azt, hogy a katalán klub megdöbbenve értesült az eseményekről, és ők is beletörődtek abba, hogy az argentin Madridban fog kikötni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás