promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid játékosa elhagyná klubját az Interért
Borítókép:  OSCAR BARROSO / SPAINDPPI / DPPI VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosa, a jelenleg a Borussia Dortmundban futballozó Achraf Hakimi a hírek szerint nem tér vissza Madridba, ehelyett inkább az Inter csapatához igazol.
 

Nagyon űgy tűnik, hogy az ész és a szív harcát Achraf Hakiminél az előbbi nyerte. A Real Madrid játékosa jelenleg kölcsönszerződés formájában a Borussia Dortmund csapatában futballozik – méghozzá remekül. Az iráni hátvéd a 2019/2020-as Bundesliga szezonban öt gólnál és tíz gólpassznál jár. Kontraktusa pedig a német csapatnál ez év nyarán lejár. Így adott a kérdés: hogyan tovább.

A Transfermarkt honlapja arról ír, hogy a labdarúgó nem maradna Németországban, ahogy nem térne vissza a Real Madridhoz sem. Utóbbi döntésének oka,

hogy a madridi klub edzője, Zinedine Zidane számára a jobbhátvéd pozíciójában Carvajal szerepel az első helyen, Hakimi azonban rendszeres játéklehetőséget szeretne.

Az Internazionale pedig ezt megadná neki, s úgy tűnik, hogy létre is jön az üzlet.

Az olasz klub 40 millió eurót hajlandó fizetni a játékosért, akinek egyébként piaci értéke 54 millió euró körül van – legalábbis a Transfermarkt becslése szerint. A marokkói focista remek üzlet lenne az Inter számára, hiszen – szintén az oldal számításai alapján – a világ második legdrágább jobbhátvédjéről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás