promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem Lautaro Martínez a Barcelona elsőszámú célpontja
Borítókép:  PHILIPPE DESMAZES / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Barcelona nem tudja megszerezni az Inter játékosát, Lautaro Martínezt, ugyanakkor egyre közelebb van ahhoz, hogy leigazolja a Lyon támadóját, Memphis Depayt.
 

Ahogy telnek a hetek, egyre valószínűbb, hogy hiába tett többféle ajánlatot a Barcelona az Internek Lautaro Martínez megszerzése érdekében, a támadó mégsem érkezik Spanyolországba. Ennek fő oka, hogy a katalán együttes a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatása és a játékosok értékesítéséből származó plusz bevételek elmaradása miatt nem tudja előteremteni a szükséges anyagi fedezetet a támadó leigazolásához.

Azonban a Barcának támadóra van szüksége, ennek érdekében kezdeményezett tárgyalásokat a katalán együttes a Lyonnal Memphis Depay ügyében. A holland támadó megerősítette a Barcelona érdeklődősét – írja az Evening Standard.

„Tudom, hogy van érdeklődés iránt, de nem akarok többet mondani, főleg azért, mert még nem beszéltem az ügynökömmel”

– mondta Depay.

Csakhogy ne legyen olyan egyszerű a helyzet, a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas jelezte:

Memphis távozhatott volna augusztusban, de most már velünk kell maradnia a 2020/2021-es szezonban. 

Az átigazolás létrejöttének valószínűsége ennek ellenére nagy, hiszen a Barcelonának sokkal alacsonyabb összeget kell letennie az asztalra Depayért. A hírek szerint pedig a katalán klub és a játékos már meg is állapodott egymással. További, az ügylet létrejöttét elősegítő tény, hogy a támadót szívesen látná csapatában az új vezetőedző, Ronald Koeman.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás