Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Real Madrid eladná Gareth Bale-t, de akad egy kis gond

A Real Madrid eladná Gareth Bale-t, de akad egy kis gond

Sport & Szabadidő

A Real Madrid eladná Gareth Bale-t, de akad egy kis gond

Sport & Szabadidő

HZS 20:50

A Real Madrid, amint lehet megválna támadójától, Gareth Bale-től. A probléma, hogy hiába van több érdeklődő, hivatalos ajánlat még nem érkezett a játékosért.

Már 2019 nyarán biztos volt, hogy a Real Madrid eladja játékosát, Gareth Bale-t. A támadó és a szakmai stáb, illetve a klub közötti kapcsolat nem alakult a legjobban. Érkezett is ajánlat Bale-ért Kínából, az utolsó pillanatban azonban a spanyol klub úgy döntött, megtartja labdarúgóját. Ez a döntés azonban senkinek hozott örömöt. A wales-i támadó a 2019/2020-as idényt gyakorlatilag a kispadról néztve végig, és jelenleg is külön edz a csapattársaitól. 

Az idei átigazolási szezont is úgy kezdte meg a madridi együttes, hogy szeretne túladni Gareth Bale-en. A Mundo Deportivo úgy tudja, a Real 20 millió euró ellenében meg is válna a játékostól a probléma az, hogy

bár több csapattal is szóba hozták a támadót, de egyelőre nem érkezett érte hivatalos ajánlat.

Ennek egyik oka, hogy a játékos heti fizetése igen magas, 660 ezer euró. Kevés csapat tudja ugyanis előteremteni a jelenlegi, koronavírus-járvány okozta, gazdaságilag tépázott helyzetben ezt az összeget.

Sajtóhírek szerint Bale legközelebb a Tottenham és a Manchester United csapataihoz áll. Utóbbi klub úgy számolnak, ha nem sikerül megszereznie Jadon Sanchót, akkor jöhet a wales-i.

Borítókép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP