Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eden Hazard jelentős túlsúllyal tért vissza a Real Madridhoz

Eden Hazard jelentős túlsúllyal tért vissza a Real Madridhoz

Sport & Szabadidő

Eden Hazard jelentős túlsúllyal tért vissza a Real Madridhoz

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.12. 07:07

A belga támadó, Eden Hazard túlsúllyal érkezett meg a Real Madrid előszezonjára. A csapat edzője, Zinedine Zidane nagyon kiakadt játékosára.

Még csak most kezdődött meg a Real Madrid számára az előidény, de máris komolyabb problémát kell kezelnie a csapat vezetőedzőjének, Zinedine Zidane-nak. Az már a Hazardról korábban kiszivárgott, vakáción készült fotókon látható volt, hogy finoman szólva sincs a legjobb állapotban. Majd jött a belga válogatott számára két Nemzetek Ligája-találkozó, s Hazard egy percet sem töltött a pályán. A belga szövetségi kapitány, Roberto Martínez pedig arról beszélt, hogy a támadó nem elég fit ahhoz, hogy egy teljes mérkőzést a pályán töltsön. Ennél mélyebb választ nem adott a Hazardot érintő kérdésre.

Az abc.es azonban kiderítette:

Eden Hazard túlsúllyal küzd, s így tért vissza csapatához, a Real Madridhoz.

A spanyol klubnál úgy gondolják, Roberto Martíneznek el kellett volna tekintenie Hazard behívásától, s hagynia kellett volna, hogy a támadó a Real Madrid erőnléti edzőjével, Gregory Duponttal dolgozzon. A hírek szerint Hazardnak két-három hétre van szüksége ahhoz, hogy olyan erőállapotban legyen, mint csapattársai.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Real vezetőedzője, Zinédine Zidane nagyon kiakadt játékosára, aki szerinte nem viselkedik profihoz méltóan. Ráadásul a belga focista már második alkalommal került ilyen helyzetbe, hiszen előző év nyarán is úgy érkezett meg Madridba, s kezdte meg az edzéseket, hogy túlsúllyal küzdött. A blancók vezetősége úgy gondolja, hogy a futballista nem elég elkötelezett ahhoz, hogy változtasson helyzetén.

Ami biztos, Hazard az első bajnokikon nem lép majd pályára a Real Madridban.

Borítókép: PETER POWELL / POOL / AFP

Legolvasottabb hírek