promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo korábbi csapattársát hozná a Juventushoz
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olasz sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo arra kérte a Juventus vezetőségét, hogy a csapat további erősítése érdekében igazolják le korábbi csapattársát, Karim Benzemát.

Nemcsak Barcelonában, Torinóban is zajlik az élet. Mindkét topcsapat vezetősége menesztette vezetőedzőjét, a fő ok a korai Bajnokok Ligája-búcsú. Míg a katalán együttes a Bayern München elleni 2:8 után küldte el Quique Setiént, addig a Juventus azután rúgta ki Maurizio Sarrit, hogy az olasz együttes a Lyon ellenében búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

A Juventus vezetősége nem várt sokáig, hiszen nem sokkal Sarri menesztése után ki is nevezte az eddig edzői tapasztalattal nem rendelkező Andrea Pirlót vezetőedzőnek. 

Pirlo kinevezése mellett további változások is várhatók Torinóban. A La Gazzetta dello Sport arról értesült, hogy a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo arra kérte a Juventus vezetőségét, hogy igazolják le korábbi csapattársát Karim Benzemát. Mivel azonban a szerződtetés megvalósulásának esélye igen alacsony, ezért az olasz klub vezetősége más játékosokkal próbálná meg erősíteni a keretet – írja a Be Soccer.

Szó van a PSV 21 éves támadójának, Donyell Malen leigazolásáról, de a Juventus érdeklődik Thomas Partey (Atlético Madrid) iránt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás