promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért dühöngött Szoboszlai, miután lecserélték az oroszok ellen?
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik dühöngve jött le a pályáról az Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés 82. percében. A középpályás édesapja, Szoboszlai Zsolt beszélt fia viselkedéséről.

Felemás mérkőzést játszott a magyar labdarúgó-válogatott az Oroszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen. Az oroszok együttes hatvan percig a magyar csapat fölé nőtt, majd, ahogy Cherchesov csapata kiengedett, úgy kezdett el játékban feljavulni Rossi együttese. Igaz, harminc perc hatékony magyar játék csak a szépítésre volt elég, s végül 3:2-es orosz győzelemmel ért véget a találkozó. Az a találkozó, amelynek 82. percében Szoboszlai Dominiket Cseri Tamás váltotta. Az RB Salzburg játékosa dühöngve, csapkodva jött le a pályáról, láthatóan nem tetszett neki, hogy lecserélik.

„A fiam magára volt dühös, nem volt elégedett a saját teljesítményével. Bosszantotta, miért csak a hatvanadik perc után kezdett el jól játszani a válogatott. Úgy volt vele, ha az elejétől kezdve megfelelő felfogásban futballozik a csapat, teljesen máshogy alakult volna a mérkőzés" – indokolta a Blikknek Szoboszlai Dominik viselkedését édesapja, Szoboszlai Zsolt.

A bulvárlap több, a magyar futballhoz közel álló személyt is megkérdezett az esetről. A 33-szoros magyar válogatott futballista, Kardos József a következőket mondta:

„Nem dühöngeni kellene, hanem futballozni. A teljesítményével kellett volna felhívni magára a figyelmet, nem pedig azzal, hogy megsértődik."

Vincze Ottó, 11-szeres válogatott labdarúgó másképp látja:

„Nyolcéves kora óta ismerem, határozott, karakán srác, ezért is juthatott el oda, ahol most tart. Mindig a pályán akar lenni, győzni szeretne, ezért reagált úgy, ahogy. Egyéniség, akire szüksége van a magyar labdarúgásnak." 

Míg a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter az alábbiakat gondolja:

„Senki sem engedheti meg magának ezt a reakciót. Példát vehetne Szalai Ádámról, aki csapatkapitányként zokszó nélkül lejött a pályáról."

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás