promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Messi önmagában nem elég a Barcelonának"
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona korábbi játékosa, Samuel Eto’o örül annak, hogy Lionel Messi maradt a katalán csapatnál, de az argentin zseni önmagában nem elég, szüksége van a klubnak olyan futballistákra, akik értik a tiki-takát.

Azzal, hogy Lionel Messi hivatalosan is bejelentette, hogy marad a Barcelona csapatánál a 2020/2021-es szezonban, csak részben oldódtak meg a katalán csapat problémái. Az együttes ugyanis több poszton is erősítésre szorul. Erről beszélt a klub korábbi játékosa, Samuel Eto’o is a TuttoMercatonak.

„Boldog vagyok, hogy Messi a házban maradt, de a csapatnak szüksége van olyan játékosokra, akikben megvan a Barca-DNS. Messi önmagában nem elég. Nem keményen dolgozó, tripla tüdőkapacitással megáldott örökmozgó középpályásokat kell nézni, hanem olyanokat, akik képesek játszani a futballt, alkalmasak a tiki-takára" – fogalmazott Eto'o.  

Egyelőre kevés, minőséginek mondható futballista érkezett a Barcelonához. Az érkezők oldalát böngészve három nevet érdemes megemlíteni:

  • Miralem Pjanicot. A játékos a Juventustól érkezett, igaz a Barca a bosnyák labdarúgóért Arthurt adta;
  • A 20 éves, Bragától szerződtetett támadót, Trincaót; 
  • illetve a Palmeirastól igazolt védekező középpályást, Matheus Fernandest.

Arról pedig a minap írtunk, hogy az új vezetőedző, Ronald Koeman úgy döntött, szüksége van a kölcsönből visszaérkező Coutinhóra.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás