Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Usain Bolt elkapta a koronavírust

Usain Bolt elkapta a koronavírust

Sport & Szabadidő

Usain Bolt elkapta a koronavírust

Sport & Szabadidő

TK 18:48

Elképzelhető, hogy Usain Bolt saját születésnapi partiján fertőződött meg.

Hollywoodot sem kerülte el a koronavírus-járvány, ismert és kevésbé ismert színészek kapták el a betegséget. Az elsők között lett koronavírusos Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Rajtuk kívül Kristofer Hivju, Indira Varma, Daniel Dae Kim, vagy a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston, valamint a Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano is átesett a betegségen. Legutóbb pedig Antonio Banderas jelentette be, hogy születésnapját az ágyban kell töltenie, mert elkapta a kórt.

Nem csak a színészek, hanem a sportolók is elkaphatják a vírust. A magyar labdarúgó-bajnokságban szereplő Puskás Akadémia két mérkőzését is el kellett halasztani, mert vagy kilenc játékos lett koronavírusos. Ha nem pedig a nemzetközi labdarúgásból hozunk példát:

a Barcelona friss igazolása, a Juventusból szerződtetett Miralem Pjanic sem tud a katalán fővárosba utazni, mert a Covid-19 teszt kimutatta a betegséget.

Ha pedig már születésnap, akkor valósznű, hogy saját partiján lett koronavírusos Usain Bolt – írja a Nationwide Radio XJ híreire hivatkozva a The Sun. A lap úgy tudja, hogy az egykori világklasszis sprinter a hétvégén egy buliban volt, hétfőn pedig elvégezték a tesztet, ami kimutatta a kórt.

Bolt házi karanténba vonult, kórházi kezelésre egyelőre nem szorult.

Volt is mit ünnepelnie Boltnak, hiszen a sportoló augusztus 21-én ünnepelte 34. születésnapját. Illetve két, fantasztikus futása is kapcsolódik a hónap közepéhez:

  • 100 méteres síkfutás, 2009. augusztus 16., berlini világbajnokság, világcsúcs: 9.58.

  • 200 méteres síkfutás, 2009, augusztus 20., berlini világbajnokság, világcsúcs: 19.19.

Borítókép: Usain Bolt jellegzetes, csak rá jellemző pózban. Forrás: Anadolu Agency via AFP/Onur Coban.