Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dzsudzsák Balázst ismét egy magyar klubbal hozták szóba

Dzsudzsák Balázst ismét egy magyar klubbal hozták szóba

Sport & Szabadidő

Dzsudzsák Balázst ismét egy magyar klubbal hozták szóba

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

Az ATV információ szerint az MTK „intenzív beszélgetést” folytat Dzsudzsák Balázs esetleges szerződtetéséről. A magyar válogatott labdarúgó leigazolás korábban Debrecenben merült fel.

Voltak napok, amikor többször lehetett arról olvasni, hogy Dzsudzsák Balázs esetleg visszatér Debrecenbe. A DVSC frissen kinevezett sportigazgatója, Tőzsér Dániel azonban gyorsan rövidre zárta a kérdést azzal, hogy egyértelműen jelezte: 

Dzsudzsák nem igazol a csapathoz.

A magyar válogatott játékosa azért, hogy formában tartsa magát az MTK csapatával készül. Korábban a kék-fehér klub sportigazgatója, Polyák Balázs a csapat honlapján arról beszélt, hogy:

„Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni, és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk. (...) A találgatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa”.

Ennek ellenére most az ATV egy neve elhallgatását kérő klubvezetőtől úgy értesült, hogy az MTK a közeljövőben akár ajánlatot is tehet Dzsudzsák Balázsnak. 

Intenzív beszélgetés zajlik a klub sportigazgatója, valamint Dzsudzsák és a futballista ügynöke között, vagyis, ahogy a neve elhallgatását kérő illetékes fogalmazott, „bizonyos értelemben túl vagyunk az »ajánlaton«, bizonyos értelemben előtte”

 – írja az ATV.hu.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP