Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dzsudzsák Balázs Debrecenbe igazol? Tőzsér válaszolt!

Dzsudzsák Balázs Debrecenbe igazol? Tőzsér válaszolt!

Sport & Szabadidő

Dzsudzsák Balázs Debrecenbe igazol? Tőzsér válaszolt!

Sport & Szabadidő

HZS 17:01

Sajtótájékoztatót tartott az NB I-ből 27 év után kiesett Debrecen, amelyen egyebek között az is kiderült, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója.

„Erős város Debrecen, a DVSC pedig egy erős brand, ennek meg kell felelnünk. Szeretnénk elérni a célunkat, miszerint ismét az NB I-ben szerepeljünk és odakerüljünk a futballtérképen, ahol az elmúlt évtizedben voltunk"

– mondta a dvsc.hu beszámolója szerint a Debreceni VSC elnöke, Szabó Péter a klubvezetés által tartott sajtótájékoztatón.

Mint ismert, a Debrecen 27 év után esett ki a magyar elsőosztályból. A cél pedig egyértelmű: a következő idényben feljutást ünnepelni. Ahogy az is fontos, hogy a legkorszerűbb és legprofibb vállalatirányítási szempontok alapján működjön a klub.

A sajtóeseményen bejelentették Tischler Patrik, Poór Patrik és Zöldesi Illés szerződtetését, ahogy az is kiderült, hogy a játékosoknak a következő idényben nem lesz szolgálati szponzorautójuk, egyúttal a jelenleg érvényben lévő szerződéseket is felülvizsgálják.

Természtesen szóba került Dzsudzsák Balázs is, akivel kapcsolatban felmerült, hogy esetleg visszatér Debrecenbe, ám Tőzsér Dániel sportigazgató egyértelműen jelezte,

Dzsudzsák nem lesz a DVSC labdarúgója.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP