Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véget ért Dzsudzsák Balázs arab kalandja?

Véget ért Dzsudzsák Balázs arab kalandja?

Sport & Szabadidő

Véget ért Dzsudzsák Balázs arab kalandja?

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.05.29. 13:03

Ami korábban még kérdés volt, az mára bizonyossá vált. Dzsudzsák Balázsnak új csapat után kell néznie, ugyanis jelenlegi klubja, az al-Ain nem hosszabbítja meg a magyar játékos szerződését.

Épp egy héttel ezelőtt tettük fel kérdésként Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban, hogy a magyar játékos ismét csapatot vált-e. Mostanra pedig kiderült a válasz. A Ripost ugyanis észrevette az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságával foglalkozó Top360 című oldal értesülését,

miszerint a válogatott labdarúgót foglalkoztató al-Ain egyetlen idegenlégiósa szerződését sem hosszabbítja meg, ennek értelmében tehát Dzsudzsák Balázsnek (akinek szerződése június 30-ig szól) is új csapat után kell néznie.

Annak ellenére engedik el Dzsudzsákot, hogy a klub akár két évvel is meghosszabbíthatná szerződését. Pedig a magyar focista nem szerepelt rosszul jelenlegi csapatában, négy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, mérlege pedig: egy gól és egy gólpassz.

S, hogy hogyan tovább? A magyar focista valószínűleg marad az Egyesült Arab Emírségek élvonalában, hiszen három együttes is érdeklődik iránta.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Legolvasottabb hírek