promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kritikusan beszélt csapatáról a Vidi edzője
Borítókép:  molfehervarfc.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A MOL Fehérvár FC legutóbbi edzőmérkőzésén a szlovén NK Nafta Lendva ellen 2:2-es döntetlent játszott. „Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk”  – fogalmazott a találkozót követően a csapat vezetőedzője, Márton Gábor.

A MOL Fehérvár FC már négy mérkőzésen van túl a nyári felkészülése során. Mind a négy alkalommal döntetlent játszott – legutóbb, kedd este a szlovén NK Nafta Lendva ellen.

A négygólos, 2:2-re végződő találkozó után a Vidi újonnan kinevezett vezetőedzője, Márton Gábor elégedettlenségének adott hangot. A klub honlapjának ugyanis a következőket nyilatkozta:

„A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő. Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól”. 

A ZTE csapatától érkező Márton Gábor ez év nyarán vette át a MOL Fehérvár irányítását. A keret összetételén pedig szinte azonnal változtatott, ugyanis Elek Ákos, Futács Márkó és Georgi Milanov a klub második csapatával tréningezik, hogy meddig, azt nem tudni. A két magyar játékos jövője egyelőre kérdéses, menedzserük, Filipovics Vladant elárulta, hogy Eleket és Futácsot is egyaránt élő szerződés köti Fehérvárra, de az, hogy a második csapatban szerepeljenek, az NB III-ban, nem megoldás számukra, nem ez a cél.

Vannak érdeklődések, várják az ajánlatokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás