Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatvan méterről lőtt csodálatos gólt a magyar focista

Hatvan méterről lőtt csodálatos gólt a magyar focista

Sport & Szabadidő

Hatvan méterről lőtt csodálatos gólt a magyar focista

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.08.04. 11:38

Pazar góllal indult az NB III 2020/2021-es szezonja. A Kozármisleny-Paks II találkozón a vendégek játékosa, Sajbán Marcell a 47. percben a saját térfeléről, nagyjából hatvan méterről talált be a Kozármisleny kapujába.

Augusztus első hétvégéjén megkezdőtött a magyar futball másod- és harmadosztályának 2020/2021-es szezonja. Az NB III Közép csoportjának első körében a Kozármisleny a Paks második csapatát fogadta. A kilátogatók pedig nem panaszkodhattak. A találkozó  4:4-es eredménnyel ért véget, úgy hogy a 65. percben még a paksi együttes vezetett 4:0-ra, majd a hazai csapat innen dolgozta le a hátrányát – az egyenlítő találat a 93. percben esett. 

A mérkőzés a nyolc gólról, egyúttal a Pask támadójának, Sajbán Máténak a találatáról is emlékezetes marad. Előző idényben még a Paks NB I-es csapatában futballozó játékosa a 47. percben a saját térfelén maga elé engedett egy labdát, felnézett, majd hatvan méterről emelte a Kozármisleny kapusát, Ipacsot, akinek esélye sem volt hárítani – szúrta ki az esetet a csakfoci.hu. Alább látható a felvétel. (Azt azért meg kell jegyezni, a találatról beszámoló hölgy nem esett épp katarzisba a gól láttán.)

A 24 éves támadó az OTP Bank 2019/2020-as idényben húsz alkalommal lépett pályára, és öt gólt szerzett.

 

Borítókép: teol.hu

Legolvasottabb hírek