Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szoboszlai Dominik mégis marad Salzburgban?

Szoboszlai Dominik mégis marad Salzburgban?

Sport & Szabadidő

Szoboszlai Dominik mégis marad Salzburgban?

Sport & Szabadidő

HZS 13:50

Számos neves európai klub érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt, de az RB Salzburgnak az a célja, hogy megtartsa a magyar középpályást.

Szinte nincs olyan nap, hogy valami ne történjen Szoboszlai Dominik körül. A magyar játékossal kapcsolatban legutóbb a Transfermarkt írta meg, hogy piaci értéke három hónap alatt majdnem megduplázódott. A játékos 2020 áprilisában még 13,5 millió eurót ért, mostani értéke, 2020 júliusában, már 25 millió euró. Ugyanakkor azt még mindig nem tudni, hol folytatja pályafutását.

Sokáig az AC Milan volt az elsőszámú célpont, ám azzal, hogy a Red Bull kötelékéhez tartozó Ralf Rangnick nem vállal szerepet az olasz klubnál, az is eldőlt, hogy Szoboszlai valószínűleg nem igazol a Serie A-ba.

Mi több, az RB Salzburg sportigazgatója, Christoph Freund arról beszélt, az sem biztos (hiába van számos kérője), hogy Szoboszlai Dominik távozik az osztrák csapattól.

„Harminc játékossal megyünk edzőtáborozni – beleértve négy kapust és néhány fiatalt a második csapatból. Ami Szoboszlai Dominikot illeti, rengetegen érdeklődnek iránta, de a célunk, hogy megtartsuk őt Patson Dakával és Enock Mwepuval együtt. Az a tervünk, hogy Hvang Hi Csan (RB Leipzig) lesz az egyetlen távozó és Oumar Solet (Lyon) az egyedüli érkező a nyáron. Minőség tekintetében kiválóan felkészültünk az őszre, Hvang távozása ellenére remek a felhozatal a támadósort illetően, gyors és különböző típusú játékosaink vannak, talán sohasem voltunk még ilyen jól ellátva” 

– szemlézte Freund Kronen Zeitungnak adott nyilatkozatát az NSO.

Borítókép: BARBARA GINDL / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP