promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A PSG edzője a súlyos sérülést szenvedő Mbappéról beszélt
Borítókép:  GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG edzője, Thomas Tuchel szerint csodának kell történnie ahhoz, hogy játékosa, Kylian Mbappé pályára lépjen az Atalanta elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. 

Amint arról beszámoltunk, a Francia Kupa döntőjében a PSG ugyan legyőzte a Saint-Étienne-t, de találkozó nem a szép játékról, sokkal inkább egy sajnálatos eseményről maradt emlékezetes. A mérkőzés 26. percében a Saint-Étienne, Loic Perrin olyan brutálisan lépett oda Kylian Mbappénak, hogy – mint később az orvosi jelentésből kiderült – a francia játékosnak megsérült a külső bokaszalagja, emiatt pedig háromhetes kihagyás vár rá. Ennek értelmében a támadó nem léphet pályára az Atalanta elleni, Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.

Persze a francia klubnál azért reménykednek. A PSG középpályása, Ander Herrera a csapat Ligakupa-döntőben elért győzelme után arról beszélt, hogy társaival optimisták Mbappé visszatérésével kapcsolatban. 

„Láttuk, hogy tud sétálni. Nagyon profi labdarúgó, aki ráadásul fiatal. Nagyon szeretne játszani, de nekünk nyugodtnak kell maradnunk. Minden nap dolgozik, reggel és délután. De ha nem lehetséges számára, hogy pályára léphessen, akkor más megoldást kell találnunk. Kylian nagyon fontos játékos, és biztos vagyok, hogy megpróbál majd játszani" – fogalmazott Herrera.

A csapat vezetőedzője, Thomas Tuchel szerint azonban nagyon kicsi az esély arra, hogy Mbappé pályára lépjen az Atalanta ellen. A német szakember arról beszélt, hogy gyakorlatilag csoda kéne ahhoz, hogy sérült játékosa augusztus 12-re egészséges legyen.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás