Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lassított felvételen Mbappé horrorsérülése

Lassított felvételen Mbappé horrorsérülése

Sport & Szabadidő

Lassított felvételen Mbappé horrorsérülése

Sport & Szabadidő

HZS 13:13

Mutatunk egy videót Kylian Mbappé horrorsérüléséről, ami a Saint-Étienne csapatkapitányának, Loic Perrinnek „köszönhető". A felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A koronavírus-járvány utáni első francia labdarúgó-mérkőzést rendezték meg július 24-én pénte este. A Francia Kupa döntőjében a PSG legyőzte a Saint-Étienne-t, de a finálé és a párizsi csapat sikerének ténye másodlagos. A találkozó ugyanis egy sajnálatos eseményről marad emlékezetes. A mérkőzés 26. percében a Saint-Étienne, Loic Perrin olyan brutálisan lépett oda Kylian Mbappénak, hogy a francia bokatörést szenvedett.  Mbappe könnyek között hagyta el a pályát, majd nem sokkal később rögzítéssel a lábán, mankóval bicegett vissza a játéktér mellé, hogy később magasba emelhesse a trófeát.

Az erős idegzetűeknek mutatunk egy lassított felvételt a horrorsérülésről:

A találkozót követően a PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel aggódva beszélt játékosa állapotáról, de mint mondta, egyelőre nem lehet biztosat mondani. „Várnunk kell" – fogalmazott Tuchel.

„Ebben a szezonban háromszor játszottunk a Saint-Étienne ellen. Három piros lap volt és ez többször és többször megtörténik az első harminc percben, nem a mérkőzés végén, amikor a játékosok fáradtak. Ma Neymarral kezdődött minden és Kyliannak ért véget. Ez olyan, amit nem tudok megérteni" – mondta a német szakember. 

Azért is különösen érzékeny Mbappe sérülése, mert a PSG augusztus 12-én az Atalanta ellen Bajnokok Ligája negyeddöntőt játszik.

Borítókép: FRANCK FIFE / AFP