promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid játékosának gondjai vannak Zidane-nal
Borítókép:  JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arturo Vidal úgy látja, hogy korábbi csapattársának, a jelenleg a Real Madridban futballozó James Rodrigueznek problémái vannak az együttes vezetőedzőjével, Zinedine Zidane-nal.

Miután James Rodriguez remekül futballozott, s gólkirály lett a 2014-es világbajnokságon, a Real Madrid 75 millió euróért elhozta a a kolumbia labdarúgót az AS Monacótól. A 29 éves futballista az elmúlt hat évből csak négyet töltött Madridban, ugyanis 2017 és 2019 nyara között, két évig a Bayern Münchenben játszott. A nemrég véget ért bajnoki szezont ismét a Real Madridnál töltötte, de ebben olyan sok örömét nem lelte a támadó. A 2019/2020-as idényben ugyanis 14 mérkőzésen lépett pályára, mindössze 728 percet játszott, egy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

[[c]] 

A focista korábbi csapattársa, Arturo Vidal, akivel a Bayern Münchenben kötöttek szoros barátságot, arról beszélt a Win Sportsnak, hogy sokat beszélgetnek, még a nyaralásuk idején is.

„Idegesítő, hogy problémái vannak a vezetőedzőjével, Zinedine Zidane-nal. A legmagasabb szinten is kezdőként kell játszania, nem értem, hogy miért nem adtak neki esélyt ebben a szezonban”

– fogalmazott a jelenleg a Barcelona csapatában játszó Vidal.

A labdarúgó úgy látja, hogy az emberek szeretik a minőségi játékosokat, James pedig egyike ezeknek. Egyúttal Vidal reméli, hogy barátja csapatot vált 2020 nyarán, amire van is esély, James Rodriguezt ugyanis már több csapattal, köztük a Manchester Uniteddel is szóba hozták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás