promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik értéke elképesztő mértékben nőtt
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Transfermarkt számításai szerint Szoboszlai Dominik piaci értéke három hónap alatt majdnem megduplázódott. A játékos 2020 áprilisában még 13,5 millió eurót ért, mostani értéke, 2020 júliusában, már 25 millió euró.

Ugyan óvatosan kell bánni a Transfermarkt becsléseivel, mértékadónak nevezni pedig nem feltétlen érdemes, mindenesetre azért arra sokan felkaptuk a fejünket, hogy a német portál szerint

Szoboszlai Dominik piaci értéke három hónap alatt majdnem megduplázódott. A játékos a számítások szerint 2020 áprilisában még 13,5 millió eurót ért, mostani értéke, 2020 júliusában, már 25 millió euró – szúrta ki a változást az NSO. Ezzel Szoboszlai jelenleg a legértékesebb magyar futballista.

Nem véletlen ez a fajta növekedés. Az RB Salzburg játékosa a karanténidőszakot követően egészen elképesztő formában játszott: tizenegy mérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólt szerzett és kiosztott tizenegy gólpasszt. A 2019/2020-as osztrák bajnokság lezárultával a sportvezetők, edzők Szoboszait választották meg az idény legjobbjának.

A magyar válogatott labdarúgó jövője azonban egyelőre kérdéses. Sokáig arról volt szó, hogy az AC Milanhoz igazol, hiszen a milánói klubhoz tartó Ralf Rangnick ragaszkodik hozzá.Miután azonban az olasz csapat két évvel meghosszabbította jelenlegi vezetőedzőjének, Stefano Piolinak a szerződését, annak az esélye, hogy Szoboszlai a Milanhoz igazol, jelentősen csökkent.

Aggódni azonban nem kell, a magyar focistát az elmúlt hetekben, hónapokban olyan klubokkal hozták szóba, mint a Liverpool, az Arsenal vagy épp a Lazio.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás