promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így ünnepelte a Liverpool a bajnoki címét – videó
Borítókép:  PHIL NOBLE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is átvette a Liverpool a Premier Leauge 2019/2020-as idény bajnoki címéért járó trófeát. A ceremónia után megkezdődött az ünneplés...

Amikor a Premier League 31. fordulójában a Chelsea legyőzte a Manchester Cityt biztossá vált, hogy a Liverpool lett az angol elsőosztály 2019/2020-as idénynek bajnoka. A Pool harminc év elteltével (1992) lett újra bajnok, s a klub története során először nyert Premier League-et. A sors iróniája, hogy épp a Chelsea elleni, hazai pályán játszott mérkőzése után vehette át a Liverpool a bajnoknak járó trófeát. (Az egészen kiváló, 5:3-ra végződő mérkőzés összefoglalóját a cikk végén tekintheti meg.)

[[c]]

A találkozó után a csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp arról beszélt, hogy egészen hihetelen, ami történik, nem is lehetne boldogabb. Egyúttal jelezte, nincs megállás, folytatni fogják az elkezdett munkát.

„Nem fogunk megállni. Nem fogunk megállni. Vannak kihívásaink, belülről fakadó kihívásaink. Tudunk javulni, nyilvánvalóan – mondta a német szakember a SkySportsnak.

Valószínűleg az sem rontotta volna el az örömöt, boldogságot, ha a Pool kikap a Chelsea-től – persze, jobb győzelemmel búcsúzni az Anfieldtől. A hivatalos ceremónia után pedig megkezdődött az önfeledt ünneplés:

A Chelsea vezetőedzője, Frank Lampard az öltözőfolyosón gratulál Manénak a bajnoki címhez.

Természetesen a szólt a legtöbbet énekelt dalt, az „Allez Allez Allez" is...

És, ahogy fentebb ígértük, íme a Liverpool-Chelsea 5:3-as találkozó összefoglalója, benne Pulisic-showval és parádés Alexander-Arnold gólpasszal és szabadrúgásgóllal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás