promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca-elnök elárulta, hogy ki lesz a csapat edzője a következő szezonban
Borítókép:  STR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a spanyol TV3-nak elárulta, hogy a következő szezonban is Quique Setién lesz a csapat vezetőedzője.

Többször lehetett arról olvasni, hogy feszültség van a Barcelona játékosai és a szakmai stáb között. Több labdarúgó számára nem megfelelő Quique Setien személye, taktikája. Június végén pedig napvilágot látott az a hír, miszerint ha a katalán csapat nem mutat fejlődést, illetve nem nyeri meg a La Ligát vagy Bajnokok Ligáját, akkor a klub meneszti vezetőedzőjét.  

A hírek ellenére úgy tűnik, hogy Quique Setien lesz a Barcelona vezetőedzője a következő szezonban is. Ezt erősítette meg ugyanis a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu a spanyol TV3-nak adott interjújában. Mint Bartomeu elárulta, a baszk szakember ki akarja tölteni a 2022-ig szóló szerződését a katalánoknál, és a klub vezetősége is azt akarja, hogy maradjon a tréner – írja a Football Espana.

Hogy tényleg Setien marad-e a Barcelona edzője a következő szezonban, az a bejelentés ellenére is kétséges, hiszen sajtóhírek szerint a szakember elvesztette az együttes bizalmát, a csapat meghatározó játékosai elégedetlenek vele, illetve segítőjével, Eder Sarabiával. 

Arról nem is beszélve, hogy a Barcelona esélye a spanyol cím megszerzésére igen alacsony (két fordulóval a bajnokság vége előtt négy pont a csapat hátránya az éllovas Real Madriddal szemban), továbbá a csapatra vár még egy nyolcaddöntő visszavágó a Napoli ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás