promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Célegyenesben a Kunkli Tivadar-Conor McGregor összecsapás?
Borítókép:  Conor McGregor. Forrás: Getty Images via AFP/Steve Marcus.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus nem csak az egészségre, a gazdaságra, de a sporteseményekre is káros hatással van.

Hazánkban ugyan már lehet rendezni szabadtéri sportrendezvényeket, de csak meghatározott feltételek mellett. Március elején írtunk arról, hogy Conor McGregor következő ellenfele Kunkli Tivadar lehet.

A hír bombaként robbant, sokan már-már a kattintásvadász álhír kategóriába sorolták, de miután kiderültek a részletek – nem tűnt olyan lehetetlennek a találkozó megrendezése. Aztán jött a járvány és mint minden, ez a dolog is megállt egy időre.

Az UFC szép lassan újraindult, de időközben McGregor bejelentette, hogy visszavonul – immár harmadszor. 


Most, hogy az élet kezd visszatérni a koronavírus előtti állapotba, így adta magát, hogy megkérdezzük Kunkli Tivadart, hogy hol tart most az ügy.

– Előny vagy hátrány, hogy Conor McGregor ismét hátat fordított az UFC-nek?
– Mindenképpen előny, hiszen a sor végéről a sor elejére kerültünk. Ennél jobbkor nem is jöhetett volna távozása az UFC-ből. A vírus nem tett jót a szervezésnek és volt egy időszak, amikor szponzoraink is kihátráltak, de Conor visszavonulása teljesen új lehetőségeket nyitott számunkra és újra tárgyalóasztalhoz tudtunk ülni.

– Hogy állnak jelenleg a tárgyalások?
– Jelen körülmények között Magyarország a legideálisabb helyszín. A dátumot illetően most az a legvalószínűbb, hogy 2021 elején rendezhetjük meg a találkozót, ugyanis most még nem lehet itthon nagyobb rendezvényeket tartani. Nagyon bizakodóak vagyunk, mert az írek is nyitottak a meccsre, de a járvány miatt egyelőre még sok a kérdőjel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás