promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Conor McGregor kontra Kunkli Tivadar? – itt vannak a részletek
Borítókép:  STEVE MARCUS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Conor McGregor következő ellenfele a magyar thai box-legenda, Kunkli Tivadar lehet. Elmondjuk a részleteket!

Ahogy arról beszámoltunk, a világhírű MMA-harcos, Conor McGregor következő ellenfele a magyar thai box-legenda, Kunkli Tivadar lehet. Most lépjünk egyet előre, s nézzük, hogy mit lehet eddig tudni.

Mint azt Kunkli Tivadar a Promotions.hu-nak elárulta, a HELL ENERGY Magyarország Kft. kereste meg az ír sportoló mögött álló menedzsmentet abból a célból, hogy egy gála keretében, Las Vegasban összehozza a két sportolót. A tárgyalások egyelőre kezdeti fázisban vannak, de mindkét fél nyitott egy esetleges mérkőzés megrendezésére.

Érdemes jelezni: kilenc évvel ezelőtt épp a HELL ENERGY Magyarország Kft. szervezésében jött létre Kunkli Tivadar és Bob Sapp összecsapása, amelyet a magyar thai box-harcos nyert.

Kunkli elárulta, hogy a döntő tényező a Conor McGregor által, a gáláért kért fellépési pénz nagysága lesz. Hozzátette – amennyiben megrendezik a mérkőzést –, mindenképp úgy utazna ki az Egyesült Államokba, hogy legyőzze ellenfelét.

Az összecsapás jellege a McGregor–Mayweather találkozóhoz hasonlítana. Tehát egy rendhagyó gálamérkőzésről lenne szó, amelyet nem a ketrecharc (UFC), hanem a thai box szabályrendszere szerint földharc nélkül, ökölvívó kesztyűben bonyolítanák le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás