promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a verseny Szoboszlaiért – ez a klub áll most a legjobban
Borítókép:  JOE KLAMAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több neves európai klub (Arsenal, PSG, AC Milan) is szeretné megszerezni Szoboszlai Dominikot. Jelenleg úgy tűnik, hogy a milánói csapat áll a legjobban a játékosért folytatott versenyben.

Már hetek, hónapok óta arról hallani, hogy több neves európai klub is szeretné megszerezni magának a 2020-as Golden boy díjra jelölt magyar labdarúgót, Szoboszlai Dominiket. Az RB Salzburg játékosát már szóba hozták a Lazióval, az Arsenallal, a Liverpoollal, az AC Milannal, legutóbb pedig a PSG-vel. Ugyan még mindig nem tudni, hogy melyik csapatnál folytatja pályafutását a labdarúgó, ugyanakkor a Sportmediaset arról ír, hogy

a játékosért folytatott versenyt az AC Milan vezeti. Az olasz klub elsődleges ügyként kezeli a futballista megszerzését.

A hírek szerint a Milan az elmúlt napokban már felvette a kapcsolatot Szoboszlai menedzserével, Esterházy Mátyással, aki a minap arról beszélt, hogy bár a transfermarkt.de oldal 13,5 millió euróra becsüli Szoboszlai értékét, ügyfelének jelenlegi piaci értéke sokkal inkább 20 millió euró (7,1 milliárd forint) fölött van.

„Dolgozunk, Dominik is dolgozik a pályán, aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi fog kisülni. Egyet ígérhetek, csak olyan lehetőségre fogunk rábólintani, ami szakmailag előrelépést jelent a játékosnak“

– fogalmazott korábban Eszterházy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás