Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi megsérült, gondban a Barcelona

Lionel Messi megsérült, gondban a Barcelona

Sport & Szabadidő

Lionel Messi megsérült, gondban a Barcelona

Sport & Szabadidő

HZS 13:03

Megsérült Lionel Messi, így elképzelhető, hogy a Barcelona csapatkapitánya nem lesz ott az együttes Mallorca elleni bajnoki mérkőzésén.

A Barcelona játékosa, Lionel Messi a csapat keddi edzésén megsérült, így könnyen lehet, hogy kihagyja a Mallorca elleni, június 13-i spanyol bajnoki mérkőzést

– írja a spanyol napilap, az AS.

Az argentin labdarúgó szerdán már nem edzett a csapattal, és az első orvosi vizsgálatok után annyi derült ki, hogy jobb vádlijában keletkezett mikrosérülés. Előzetes becslések szerint tíz napot kell kihagynia Messinek, akire további vizsgálatok várnak még.

Azért is fontos különösen, hogy Messi egészéges legyen, mert a június 13-i újraindulást követően a Barcelona öt hét alatt tizenegy mérkőzést játszik majd. Az „erőltetett menet” során pedig minden játékosára, köztük a legfontosabbra is szüksége van a csapat vezetőedzőjének, Quique Setiénnek. 

Az argentin támadó egyébként sérüléssel kezdte az idényt, az Athletic Bilbao elleni mérkőzést elleni első fordulós találkozót is ki is hagyta.

A Barcelona – mint fentebb írtuk – június 13-án listavezetőként utazik a Mallorca otthonába, míg riválisa a Real Madrid június 14-én hazai pályán fogadja az Eibart.

Borítókép: LLUIS GENE / AFP