promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a mutatóban Lionel Messi sehol sincs Ronaldóhoz képest
Borítókép:  ODD ANDERSEN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sportbible kimutatásából kiderül, a sokak által csak brazil Ronaldóként ismert játékos 21 éves kora előtt már 167 rúgott gólnál tartott. A Bacelona játékosa, Lionel Messi 21 éves koráig 51 gólt szerzett. 

A Sportbible annak ment utána, az elmúlt évek világsztárjai 21 éves koruk előtt hány mérkőzésnél, illetve hány rúgott gólnál tartottak. A végeredmény kissé meglepőnek is mondható, hiszen napjaink két kiemelkedő labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csak a lista hátsó felében találhatók – pedig a lejátszott mérkőzések számában nem maradnak el.

A rangsort az a Ronaldo vezeti, akit sokan – köztü José Mourinho is – minden idők legjobb játékosának tart. A portugál szerint ugyanis ha csak szigorúan a tehetségről és tudásról beszélünk, senki nem múlja felül Ronaldót. A brazil válogatottal világbajnokságot is nyerő játékos még nem volt 21 éves, de már 185 mérkőzésen 167 gólt szerzett. Mögött honfitársa Neymar áll, aki 227 mérkőzésen 140 találatot tud felmutatni. Míg a harmadik helyen a még csak 21 éves, de szintén világbajnok PSG-csatár, Kylian Mbappe, akinek mutatója 199 mérkőzés/116 gól.

S, hogy hol van Lionel Messi és Cristiano Ronaldo? Az argentin játékos a nyolcadik helyen áll 140 mérkőzéssel és 51 góllal, míg a portugál a kilencedik a maga 182 meccsén lőtt 36 góljával.

Érdemes megnézni azt az összeállítást, amely Ronaldo tizenöt legszebb gólját mutatja meg. Elképesztő találatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás