Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: ekkor játszik újra a Barcelona és a Real Madrid

Hivatalos: ekkor játszik újra a Barcelona és a Real Madrid

Sport & Szabadidő

Hivatalos: ekkor játszik újra a Barcelona és a Real Madrid

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.06.01. 10:42

Immár hivatalos, hogy mikor láthatjuk újra a pályán a Real Madridot és a Barcelonát.

Visszatér a spanyol elsőosztályú futball is. A Spanyol Labdarúgó Liga ugyanis úgy döntött, zárt kapuk és szigorú szabályok betartása mellett folytatódhat a La Liga. A szövetség közleményben jelezte,

A Barcelona június 13-án este 10 órás , a Real Madrid pedig június 14-én, este 19:30-as kezdéssel játssza következő bajnoki mérkőzését.

A katalán együttes a Mallorca csapatához látogat, míg a Királyi Gárda hazai pályán, az Eibar ellen lép pályára. A visszatérés után első mérkőzést június 11-én rendezik, méghozzá a spanyol foci szerelmesei egy városi rangadót, a Sevilla-Betis találkozót nézhetnek a televízión keresztül.

Azzal kapcsolatban, hogy mikor lehetnek újra nézők a spanyol lelátókon még kérdéses. A Spanyol Labdarúgó Liga óvatosan kezeli a kérdést, s a fokozatosságra szavaz. Három ütemben hozná vissza a szurkolókat a lelátóra, amelynek végső állomása – ha minden rendben megy – 2021 januárja lenne. Ekkora lehetnének újra teltházas labdarúgó mérkőzések.

És, ha már szóba kerül a Barcelona és a Real Madrid. A KPMG könyvvizsgáló cég a napokban készítette el a legértékesebb európai futballklubok listáját. Ennek első heyén a madridi együttes áll, amelynek értékét közel 3,5 milliárd euróra becsüli a vállalat.

 

 

Borítókép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Legolvasottabb hírek