promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi eldöntötte, hogy marad-e a Barcelonánál
Borítókép:  ANDER GILLENEA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyan Lionel Messi szerződésében szerepelt egy záradék, miszerint dönthet úgy, hogy 2021 nyáron lejáró szerződését egyoldalúan felmondja, azonban a legfrissebb információk szerint az argentin egy évet még biztosan marad a Barcelonánál. 

A Barcelona sztárjának, Lionel Messinek a szerződésében szerepelt egy pont, miszerint a 2021-ben lejáró szerződését ez év nyarán, minden indoklás nélkül, egyoldalúan felmondhatta volna. Azért kell használni a feltételes módot, mert egybehangzó sajtóhírek szerint az argenint játékos nem élt ezen opciójával, így biztos, hogy a következő, 2020/2021-es szezont is a katalán csapatnál tölti – írja a Yahoo.com. Így Messi tizenhetedik szezonját kezdi majd meg a Barcelonánál.

Az elmúlt hónapokban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint Messi elhagyná klubját. Ennek alapját főképp a játékos és a klub sportigazgatója, Eric Abidal közti nézeteltérés adta. Utóbbi még februárban kritizálta az első csapat keretét, amely szerinte nem tesz meg mindent a sikerekért, s végül emiatt (is) kellett távoznia Ernesto Valverdénak. Ekkor szóba került, hogy a Manchester City és az Inter vizsgálja annak lehetőségét, hogy Messit elcsábítsa a Barcelonától, de az olasz klub azonnal jelezte, nem igazak a híresztelések, miszerint figyelnék az argentint. Pep Guardiola pedig arról beszélt, Messinek a Barcelonában a helye.

[[c2]] 

Hogy mi lesz Messivel a következő szezon után egyelőre kérdéses. A jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu nagyon szeretne szerződést hosszabbítani a játékossal, a felek azonban még nem jutottak egyezségre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás