promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Azt kívánom Messinek, hogy maradjon Barcelonában”
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona háza táján kialakult nézeteltérés kapcsán még Lionel Messi távozása is felmerült. A Manchester City edzője, Pep Guardiola elmondta a véleményét erről.

A napokban komolyabb nézeteltérés alakult ki a Barcelona háza táján. A klub sportigazgatója, Éric Abidal arról beszélt, hogy Ernesto Valverde irányítása alatt a keret tagjai nem dolgoztak elég keményen, egyúttal nem voltak elégedett a szakemberrel. Erre jött is Lionel Messi válasza közösségi oldalán, amelynek lényege, hogy mindenki a saját munkájáért tartozik felelősséggel.

Azt érdemes tudni, hogy az argentin szerződésében van egy pont, amely kimondja, hogy ha a játékos úgy dönt, akkor a szezon végén ingyen távozhat. Ezek után természetesen felvetődött több helyen a kérdés, hogy Messi elhagyja-e a katalán klubot. Egyúttal felmerült célpontként a Manchester City csapata, ahol a labdarúgó korábbi edzője, Pep Guardiola dolgozik – írja az ESPN.

A szakembert a West Ham United elleni mérkőzés előtt kérdezték a témában. Guardiola azonban rövidre zárta a felvetést, és arról beszélt, hogy szeretné, ha Messi Barcelonában maradna.

„Ő egy játékos Barcelonából, s ott is marad. Úgy gondolom, hogy Messi Barcelonában fogja befejezni a karrierjét. Ezt kívánom”

– fogalmazott.

[[c2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás