Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elhunyt egy 17 éves magyar focista, kizuhant egy társasház ablakán

Elhunyt egy 17 éves magyar focista, kizuhant egy társasház ablakán

Sport & Szabadidő

Elhunyt egy 17 éves magyar focista, kizuhant egy társasház ablakán

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.05.19. 11:14

Nagy Richárd nyolc napig agyhalott, az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Több mint egy héttel ezelőtt, május 9-én majd húsz fiatal bulizott Budapesten, a Fő utca egyik társasházának lakásában. Az este során a 17 éves Nagy Richárd kizuhat a második emeletről. Mint később kiderült, dulakodás követően történt a zuhanás, ahogy arra is fény derült, a társaság tagjai drog hatása alatt álltak.

Nagy Richárdot súlyos fejsérüléssel azonnal a János kórházba szállították, ahol nyolc napig agyhalott volt. Most azonban Érdmost.hu szomorú hírről számolt be: a fiatal labdarúgó életét nem sikerült megmenteni. 

„Már kisgyermekkora óta lehetett tudni, ebből a gyermekből sportoló lesz. Nem véletlen, hogy tanulmányait a Batthyány Sportiskola testnevelés tagozatán kezdte, hiszen a tanárok hamar felismerték a sport iránti rajongását, érzékét, ösztönét. Eleinte ugyan tollaslabdában alkotott maradandót, a diákolimpiákon is szépen menetelt, ám végül a labdarúgás mellett döntött. Az Érdi VSE-ben szakosztályt váltva labdarúgóinknál is hamar kitűnt tehetsége, ennek köszönhetően lehetőség nyílt számára, hogy a felnőtt csapatban is egyre inkább nagyobb szerep háruljon rá, már több felkészülést is végigcsinált Limperger Zsolt együttesénél. Ki tudja, talán a következőt is ott kezdte volna...

Az élet azonban mérhetetlenül hamar elragadott tőlünk egy csupaszív tehetséget, aki rajongott a sportért, a labdarúgásért. Klubunk egy kiváló csapattársat, labdarúgót, barátot vesztett! Legyen neki könnyű a föld! Köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, amit a pályán okoztál nekünk! Reméljük, a mennyei pályákon tovább rúgod a bőrt, Ricsi! Nyugodj békében! Részvétünk a családnak!”

– írta Facebook-oldalán az Érdi VSE.

Security Check Required

null

Borítókép: facebook.com/erdivse