promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívműtétre váró kisfiút segít az MTK
Borítókép:  mtkbudapest.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy MTK-drukker család legkisebb tagja, a másfél éves Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A kék-fehér klub a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlotta a család számára.

A másfél éves Batonai Patrik egy MTK-drukker család legfialabb tagja, akire szívtranszplantációra vár. A családnak azonban a bevatkozás követő időszak anyagi feltételeit meg kell teremtenie, hiszen Patrik számára létre kell hozni a megfelelő gyógyulási környezetet. Ehhez a gyógyszerek mellett steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre van szükségük. A családnak azonban nem áll rendelkezésére megfelelő anyagi háttér ezen kellékek megvételére.

Az MTK azonban próbál segíteni a családnak. Mint a klub honlapján írja,

„a gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a játékosok és a stáb is segít, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk.”

Egyúttal a vezetőség úgy döntött, a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a család számára. Így mindenki, aki kilátogat a mérkőzésre, az jegye megvételével támogatja a kisfiút.

A Batonai családot az MTK meghívta a csapat öltözőjébe:

(a hírt a csakfoci.hun szúrtuk ki)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás