promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy alkudozás megy a Barcelona és a Juventus között
Borítókép:  ALBERTO PIZZOLI / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona nagyon szeretné megszerezni magának Miralem Pjanicot, a Juventus pedig amennyiben megkapja a bosnyák játékosért cserébe Arthur Melót, hajlandó belemenni a cserébe.

Még április végén írtunk arról, hogy csereüzlet készülődik a Juventus és a Barcelona között. A katalán klub kinézte magának Miralem Pjanicot, a torinói klub középpályásáért cserébe pedig Arthur Melót ajánlotta fel. Azóta bőven történtek érdekességek. A két klub ugyanis szinte már mindent és mindenkit felajánlott a másiknak. 

A Football-Italia legutóbbi értesülése például rendesen felkavarta az állóvizet. Információjuk szerint ugyanis a Juventus hajlandó 25 millió eurót fizetni, továbbá felajánlja Miralem Pjanic és Mattia De Sciglio játékjogát csak azért, hogy elhozza Barcelonából Nelson Semedót. Később kiderült, hogy a portál értesülése nem volt egészen pontos, ugyanis a Sky Sport olasz futballal foglalkozó szakértője, Gianluca Di Marzio úgy tudja: a Juventus számára egyrészt nem prioritás Semedo megszerzése, másrészt csak a Pjanic-Arthur cserébe hajlandóak belemenni.

A Goal.com szintén hasonlóképp értesült. Mint a portál írja, a Barcelona már Ivan Rakiticet is felajánlotta a torinóiak bosnyák játékosáért, de a Juventus vezetősége ezt a lehetőséges szintén visszautasította. Annyi bizonyos, hogy a katalán sztárgárda nagyon szeretné elhozni a Juventusból Pjanicot, s tenné mindezt komolyabb anyagi ráfordítás nélkül. Ahogy az is majdhogynem biztos, hogy a Juventust Arthuron kívül más labdarúgó nem érdekli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás