promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a gond a Juventusnál, mi lesz így Cristiano Ronaldo fizetésével?
Borítókép:  Cristiano Ronaldo a Juventus mezében. Forrás: AFP/Marco Bertorello.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Riadó a Juventusnál címmel írt a La Gazzetta dello Sport arról, hogy tarthatatlanul magas a játékosok fizetése az olasz labdarúgó-bajnokság címvédőjénél.

Az olasz sportnapilap szerint a torinói klub vezetése eltökélte, hogy a bércsapdából átgondoltabb igazolásokkal próbál szabadulni, ennek kapcsán említi az FC Barcelonától megszerezni kívánt brazil Arthurt, akiért a Juventus irányítói legfeljebb 3,5 millió eurót adnának a katalán klubnak.

Az újság riasztó példaként hozza fel az évente egyformán hétmilliót kereső Ramseyt és Rabiot-t, akik

„egyformán magas fizetés mellett is rossz teljesítmény nyújtottak”.

Az olasz lap megállapítása szerint a koronavírus-járvány okozta válság miatt lehetetlennek tűnik fenntartani a jelenlegi javadalmazási rendszert, és belemenni újabb nagy értékű játékos-beszerzésekbe. A La Gazzetta dello Sport részletesen ismerteti a Juventus labdarúgóinak nettó éves bérlistáját, amelyet Cristiano Ronaldo vezet 31 millió euróval, az utána következő De Ligt 8, Higuaín és Pjanic pedig 7,5-7,5 milliót keres.

Ramseyék előtt van még Dybala 7,3 millióval, míg a legnevesebbek közül már az „olcsóbb” kategóriába tartozik például Bonucci (6,5 millió), Szczesny (6,5), Douglas Costa (6), Khedira (6), a csapatkapitány Chiellini (3,5), míg a klasszis kapus Buffon a sor végén szerepel a maga másfél milliójával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás