Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A volt Barca-sztár Ronaldót méltatta

A volt Barca-sztár Ronaldót méltatta

Sport & Szabadidő

A volt Barca-sztár Ronaldót méltatta

Sport & Szabadidő

HZS 10:48

A Barcelona egykori sztárja, Samuel Eto’o újságírói kérdésre beszélt arról, hogy szerinte ki minden idők legjobb labdarúgója.

Időről-időre felmerül a kérdés, hogy ki minden idők legjobb labdarúgója. Most épp az AS érdeklődött arról, a korábbi Barcelona játékosnál, Samuel Eto’o-nál, hogy kit tart a futballtörténelem legjobbjának. A kameruni játékos pedig egyértelműen Ronaldo Luís Nazário de Limát, azaz, Ronaldót jelölte meg. És ne feledjük, tette ezt úgy, hogy Eto'o csapattársa volt az argentin zseninek, Lionel Messinek.

„A legjobb mind közül Ronaldo, a Fenomén. Tisztelem és csodálom őt. Sokan vannak, akik mögötte szerepelnek a sorban, és szeretném magamat is idesorolni”

válaszolt az AS kérdésére Samuel Eto’o.

A korábbi Barca-támadó egyúttal arról is beszélt, hogy a jelenleg is aktív játékosok közül Lionel Messit tartja a legjobbnak, míg szerinte a PSG sztárja, Kylian Mbappe lesz az, aki a jövőben megdönti az argentin dominanciáját:

„A fiatalok közül Mbappe az, aki a legnagyobb hatással van rám”.

Érdekesség, hogy korábban José Mourinho a Livescore-nak beszélt arról, hogy szerinte is Ronaldo minden idők legjobbja. A portugál edző úgy látja, ha csak szigorúan a tehetségről és tudásról beszélünk, senki nem múlja felül Ronaldót.

Borítókép: LLUIS GENE / AFP