promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mourinho elárulta, hogy ki minden idők legjobb focistája
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tottenham edzőjét, José Mourinhót arról kérdezték, hogy szerinte ki minden idők legjobb játékosa. A portugál edző nem Messi és Cristiano Ronaldo közül választott.

Amikor az a kérdés merül fel, hogy ki minden idők legjobb labdarúgója, akkor sokan a két korszakos zsenire, Lionel Messire és Cristiano Ronaldóra gondolnak, majd választanak valakit kettejük közül. De, ahogy ez a választás, úgy a kérdésre adandó válasz is nagyban szubjektív. Mindenkinek az a játékos a legjobb, akihez a legtöbb érzelem fűzi, a legközelebb áll a világról alkotott képéhez.

A Tottenham jelenlegi edzőjét, José Mourinhót a Livescore most arról kérdezte, hogy szerinte ki minden idők legjobb focistája. Nos, a portugál nem Lionel Messi és Cristiano Ronaldo között választott. A portugál számára ugyanis a legjobb Ronaldo Luís Nazário de Lima, azaz, ahogy sokan ismerik: Ronaldo. Becenevén a Fenomén.

„Cristiano Ronaldónak és Leo Messinek sokkal hosszabb karrierjük van, 15 éve minden egyes nap a csúcson vannak. Azonban, ha csak szigorúan a tehetségről és tudásról beszélünk, senki nem múlja felül Ronaldót. Amikor Bobby Robson irányítása alatt a Barcelonánál játszott, rájöttem, hogy ő a legjobb játékos, akit valaha futballpályán láttam”

– fogalmazott Mourinho. Hozzátéve, hogy az sérülések megölték a karrierjét, ami még hihetetlenebb lett volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás