Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szoboszlai egy Premier League-s csapat kiszemeltjei között

Szoboszlai egy Premier League-s csapat kiszemeltjei között

Sport & Szabadidő

Szoboszlai egy Premier League-s csapat kiszemeltjei között

Sport & Szabadidő

HZS 21:01

A The Sun értesülései szerint a Premier League-ben szereplő, Leicester City fontolgatja Szoboszlai Dominik szerződtetését.

Kevés olyan magyar labdarúgó van, akit annyi neves, európai klubbal hoztak volna szóba az elmúlt hónapokban, mint a Salzburg játékosát, Szoboszlai Dominiket. A magyar válogatott labdarúgója több olasz élvonalbeli csapat (Lazio, AC Milan) listáján is ott van. Most pedig egy újabb együttes került a képbe.

A The Sun ugyanis úgy értesült, hogy a Premier League-ben szereplő Leicester City tervei között szerepel Szoboszlai szerződtetése, amennyiben középpályásuk, James Maddison a Manchester Unitedhez szerződik. Persze, ez az egyenlet több összetevőből áll, ugyanis a Manchester United kívánságlistáján nemcsak Maddison, de Jadon Sancho (Borussia Dortmund) és Jack Grealish (Aston Villa) is szerepel. 

„Van néhány egészen remek lehetősége Dominiknek. Egy angliai szerződés jót tenne a jövője szempontjából. A legfontosabb azonban a válság túlélése és az idény befejezése, remélhetőleg bajnokként”

  – idézi a The Sun Szoboszlai ügynökét, Esterházy Mátyást.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP