promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fradi biztosítja egy kórház dolgozóinak a tízórait és az ebédet
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencvárosi Torna Club újabb nemes felajánlást tett.

Egyre többen fognak össze és kisebb-nagyobb adományokkal segítik a magyar kórházakat. A Hell Magyarország a miskolci kórházat támogatja, Kásás Tamás étterme pizzákat süt orvosoknak, ápolóknak. A Ferencvárosi Torna Club milliókat adományozott egy budapesti kórháznak, és Szalai Ádám, valamint a magyar labdarúgó-válogatott tagjai is forintmilliókkal segítik a járvány elleni harcot. 

Ebbe a sorba kívánkozik egy kis Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település, a 800 lakosú Penyige. A falu 85 millió forintot kapott arra, hogy focipályáját, és az ahhoz tartozó létesítményeket modernizálja. Ám a község vezetői úgy döntöttek, hogy az előkészületek során felmerült költségek kivételével a teljes összeget visszautalják, ezzel is a koronavírus-járvány elleni védekezést akarják segíteni.

A Ferencvárosi Torna Club most újabb felajánlás tett:

„Legújabb kezdeményezésünkben a Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft. közös akciójaként segítjük azt a nem mindennapi küzdelmet, ami a székhelyünk, a stadionunk közvetlen közelében zajlik.
2020. április 8-tól kezdve naponta 140 adag meleg ebédet, valamint tízórait szállítunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház hőseinek, az intézmény dolgozóinak.
Az akcióhoz csatlakozik stadionunk cateringes partnere, az Eventrend Kft., melynek dolgozói az ebédet elkészítik és eljuttatják a kórházba, illetve a Pek-Snack Kft., amely a tízórai étkezéseket segíti termékeivel.
Hiszünk abban, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás mindennél fontosabb, így ezzel az apró segítséggel szeretnénk támogatni az egészségügyi dolgozók folytonos, heroikus küzdelmét.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás