Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kásás Tamás ingyen pizzával segíti a budapesti kórházak dolgozóit

Kásás Tamás ingyen pizzával segíti a budapesti kórházak dolgozóit

Helyi Hírek

Kásás Tamás ingyen pizzával segíti a budapesti kórházak dolgozóit

Helyi Hírek

TK 16:33

Kásás Tamás pizzériája a koronavírus idején zárva tart, ám az egykori klasszis vízilabdázó gondol a járvány névtelen hőseire.

A koronavírus elleni küzdelemben minden segítő szándékú kézre szükség van. A legnehezebb helyzetben az orvosok és az ápolók vannak, hiszen ők közvetlenül érintkeznek a betegekkel. Sőt, többségük nem térhet haza családjához, hiszen akkor potenciálist veszélyt jelenthet feleségére, gyerekeire, szüleire. 

A kórházak megsegítésére egy visegrádi hotel wellness hétvégét ajándékoz a járvány ellen küzdő orvostanhallgatók, míg a Ferencvárosi Torna Club pénzadományt utalt két budapesti betegápoló intézménynek.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás pizzériát üzemeltet, de bejelentésével ő is kiveszi részét a segítségnyújtásból:

„Igaz, hogy éttermünk a jelen helyzetben zárva tartja kapuit a vendégeink előtt, és online rendelések tekintetében is, ennek ellenére szeretnénk elismerésünket, és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozók felé. Ezért a Tommy di Napoli csapata úgy döntött, hogy holnaptól, ameddig készleteink tartanak, napi 200 pizzát szállítunk ki számos budapesti kórházba az ott dolgozók részére térítésmentesen, segítve ezzel az egész napos helytállásukat.”

Borítókép: Facebook/Tommy di Napoli.